Łatwa Lazania Z Indyka

Łatwa Lazania Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać łatwy Lasagnan indyka spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.69 za porcję. To danie główne ma 397 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka mielonego indyka, sos do makaronu z pomidorami i czosnkiem, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Najlepsza Niskotłuszczowa Lazania Z Indyka, Lazania Z Indyka, oraz Lazania Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać zmielony indyk i sos do makaronu. Wymieszaj ser ricotta i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Indyk MielonyIndyk Mielony
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2
Rozprowadzić jedną trzecią sosu mięsnego w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 11-x 7-calowym; warstwa z makaronem 3 lasagne i po połowie każdego z mieszanki sera ricotta i rozdrobnionego sera mozzarella. Powtórz procedurę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Pozostałą 1/3 sosu mięsnego rozłożyć na ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Piec, przykryty, w temperaturze 375 przez 1 godzinę; odkryć i piec 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico Fire Roasted Tomato & Garlic oraz Lasagne gotowej do pieczenia w piekarniku Barilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Zamrożenie ramki: jeśli używasz mrożonych gotowanych składników, dodaj 15 minut do czasu pieczenia. Jeśli przepis jest pokryty podczas pierwszej części pieczenia, dodasz 15 minut do czasu pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn