Yankee Bean Soup

Yankee Bean Soup
Zupa z fasoli Yankee może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 403 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką melasę, marchewkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Garnek Wolnowarowy Yankee Bean, Yankee Beware Soup & Światowy Dzień Cukrzycy, oraz Yankee Grits.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 godzinę.
3
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Odłóż fasolę na bok. Na tej samej patelni ugotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej, wyjąć do ręczników papierowych;odcedzić, rezerwując 2 łyżki kapie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Hojne Szczypty Garam MasalaHojne Szczypty Garam Masala
4
W kroplach podsmaż cebulę do miękkości. Dodaj liście marchwi i selera. Zwróć fasolę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Podroby Z Indyka I Kość SzyjnaPodroby Z Indyka I Kość Szyjna
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Hojne Szczypty Garam MasalaHojne Szczypty Garam Masala
5
Dodaj wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-3/4 do 2 godzin lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
6
Dodaj mleko, melasę, sól i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
7
Usuń około 2-1 / 2 filiżanek zupy; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Czerwone Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W Kostkę3 Małe Czerwone Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W Kostkę
8
Umieść w blenderze lub robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj do puree. Wróć na patelnię;podgrzej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Hojne Szczypty Garam MasalaHojne Szczypty Garam Masala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn