Wołowina konserwowa z kapustą

Wołowina konserwowa z kapustą
Corned Beef and Cabbage zajmuje około 3 godzin i 5 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 349 kalorii , 19 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, kapustę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz je przygotować. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Sprawdza się dobrze jako niedrogie danie główne na dzień św. Patryka . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 75% . Ta ocena jest solidna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także przepisy: Pieczona wołowina z duszoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami , Peklowana wołowina z kapustą oraz Peklowana wołowina z kapustą w irlandzkim sosie musztardowym .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pierwsze cztery składniki; odstaw. W holenderskim piekarniku umieść wołowinę peklowaną i paczkę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj cebulę, wodę i sok jabłkowy; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 do 2-1/2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjmij mostek z płynu do gotowania i umieść w natłuszczonej brytfannie. Natrzyj ciepłe mięso mieszanką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Piecz 15 minut. W międzyczasie dodaj marchewki do płynu do gotowania. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Pokrój kapustę na osiem kawałków, pozostawiając część rdzenia na każdym kawałku; dodaj do marchewek. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Pokrój mięso w cienkie plasterki; podawaj z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn