Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj specjalną sałatkę z indyka. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 341 kalorii , 21 g białka i 22 g tłuszczu każda. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga miodowej musztardy dijon, selera, winogron i zielonej cebuli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 55% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują specjalne kanapki z indykiem , specjalną pierś z indyka i specjalny pieczony indyk .
Instrukcje
1
W misce połącz trzy pierwsze składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodaj indyka, winogrona, seler, orzechy nerkowca i cebulę; wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Nerkowca
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Winogrona
1 łyżka Pokruszonych Płatków Chili
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane