Sałatka z fasolki szparagowej z prażonymi migdałami

Sałatka z fasolki szparagowej z prażonymi migdałami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj sałatkę z fasolki szparagowej z prażonymi migdałami. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda z 96 kaloriami , 3 g białka i 6 g tłuszczu . Za 68 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga migdałów, octu balsamicznego, fasolki szparagowej i oliwy z oliwek. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 86% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, zerknij na podobne przepisy: Sałatka z fasolką szparagową , migdałami, Sałatka z rukoli i gruszką z prażonymi orzechami włoskimi orazSałatka z tofu, dynią i prażonymi orzechami laskowymi .

Instrukcje

1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą. Gotuj fasolę, aż będzie miękka, ale nadal jasnozielona, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Natychmiast przełóż fasolę do kąpieli wodnej z lodem, aby ją ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Odcedź po 3 minutach.
4
Umieść fasolę w dużej misce. Wymieszaj z octem balsamicznym, dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Suszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną KostkęSuszone Pomidory W Oleju, Odsączone I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść migdały w ciężkiej patelni na małym ogniu; smaż, aż będą złote. Wrzuć migdały do sałatki z zielonej fasolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn