Przyprawa Dyniowa-Muffinki Żurawinowe

Przyprawa Dyniowa-Muffinki Żurawinowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki,więc wypróbuj babeczki dyniowo-żurawinowe. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cukier granulowany, puree z dyni, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Spice Cranberry Crunch Muffiny, Muffinki Z Przyprawami Żurawinowymi, oraz Babeczki Z Przyprawami Bananowo-Żurawinowymi dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 12-filiżankowa patelnia do muffinek i wkładki do muffinek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 12-filiżankową patelnię do muffinek wkładkami do muffinek i lekko posmaruj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
3
Połącz żurawinę i sok pomarańczowy w małej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej, przykryj miskę folią i zrób mały otwór, aby odpowietrzyć. Mikrofaluj, aż sok pomarańczowy będzie ciepły, około 1 minuty. Odłóż na bok, aby żurawina była pulchna, około 5 minut, a następnie odcedź sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Mąkę, cukier granulowany, przyprawę do ciasta dyniowego, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli ubić do średniej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
W dużej misce wymieszaj masło, pulchną żurawinę, puree z dyni, mleko, jajka i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dodaj mieszankę mąki i przypraw do mieszanki dyni i delikatnie złóż ciasto, aż się po prostu połączy (jest w porządku, jeśli jest kilka grudek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
7
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane muffinki i obficie posyp wierzch każdej muffinki cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
8
Piecz na złoty kolor, a wykałaczka włożona na środek wyjdzie czysta, 20 do 24 minut. Schłodzić babeczki na patelni przez kilka minut przed przeniesieniem na ruszt, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn