Pikantny gulasz z owoców morza

Pikantny gulasz z owoców morza
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Spicy Seafood Stew. Jedna porcja zawiera 215 kalorii , 22 g białka i 1 g tłuszczu . Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny, whole 30 i peskatariański jest przeznaczony dla 9 osób i kosztuje 2,6 USD za porcję . Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki, sól, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Italian Seafood Stew , Paella for Four; A Wonderful Spanish Mixed Seafood Stew i Neoguri (Spicy Seafood Ramen) .

Instrukcje

1
W wolnowarze o pojemności 5 qt. połącz pierwsze osiem składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-1/2 do 5 godzin lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszaj wodę, przegrzebki i krewetki. Przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do momentu, aż przegrzebki staną się nieprzezroczyste, a krewetki różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia26
Magazyn