Mini Zupa Klopsikowa

Mini Zupa Klopsikowa
Mini zupa Klopsikowa wymaga z grubsza 47 minut od początku do końca. Za $7.05 za porcję, ten przepis okładki 70% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 95g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1831 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Jesień. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cebuli, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i wywaru z kurczaka. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Zupa Klopsikowa Tortellini z Mini bagietkami, Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa, oraz Powolna Kuchenka Mini Klops Minestrone Zupa.

Instrukcje

1
W głębokim garnku na średnim ogniu dodaj olej, posiekaną marchewkę, seler i cebulę oraz liście laurowe. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj garnek i gotuj warzywa 5 lub 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podczas gdy warzywa gotują, połącz mięso, jajko, czosnek, tarty ser, bułkę tartą, sól, pieprz, gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Odkryj garnek do zupy i dodaj bulion i wodę do garnka. Zwiększ ogień do wysokiego i zagotuj zupę. Gdy zupa się zagotuje, zmniejsz trochę ogień i zacznij toczyć mieszankę mięsną w małe kulki, upuszczając je prosto do garnka. Robisz pierogi mięsne, które będą gotować w bulionie. Kiedy skończysz zwijać mięso, dodaj makaron do zupy i wymieszaj. Przykryj i gotuj zupę 10 minut. Gdy makaron będzie miękki, dodaj posiekany szpinak partiami. Gdy szpinak zwiędnie w zupie, zupa jest gotowa i gotowa do podania. Dostosuj swoje przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Zupę podawać z chrupiącym chlebem lub grillowanymi 4 kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
5
Na małej patelni na średnim ogniu połącz olej, masło i czosnek. Gotuj czosnek na maśle i oleju delikatnie przez 2 lub 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Usuń mieszankę masła czosnkowego z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
7
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą na kuchence na średnim ogniu. Za pomocą pędzla do ciasta posmaruj 1 Stronę 4 kromek chleba olejem czosnkowym i umieść posmarowaną masłem stronę do dołu na patelni. Posyp każdy plasterek równymi ilościami 4 serów, rozprowadzając je równo na 4 plasterkach. Każdą kanapkę posyp kolejną kromką chleba posmarowaną masłem czosnkowym, posmarowaną masłem do góry. Odwróć kanapki z serem grillowym kilka razy, aż sery się rozpuści i będą lepkie, a chleb będzie prażony i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Grillowanie SeraGrillowanie Sera
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
8
Pokrój grillowane 4 kanapki z serem od rogu do rogu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione Asiagorozdrobnione Asiago1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykła bułka tarta, kilka garścizwykła bułka tarta, kilka garści3Spód: okruszki z herbatników grahammleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®2marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler posiekanyseler posiekany1Średnia żółta cebula, posiekanabulion lub bulion z kurczakabulion lub bulion z kurczaka82 łyżki roztopionego masłachrupiący włoski chleb semolinachrupiący włoski chleb semolina1jajko, pobitejajko, pobite2liście laurowe, świeże lub suszoneliście laurowe, świeże lub suszone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony454papryka habaneromielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączonemielona wołowina, wieprzowina i cielęcina połączone1warzywo (np. szpinak)świeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowaświeżo Starta lub zmielona gałka muszkatołowa2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni w wolnym strumieniu2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelnioliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelni1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezan lub Romanotarty parmezan lub Romano3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalinisuszony makaron, krążki, połamane fettuccini lub ditalini2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony provolonerozdrobniony provolone4trochę posiekanej cukiniiPrzepis dzięki uprzejmości Rachael RayPrzepis dzięki uprzejmości Rachael Ray1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garścitarty Parmigiano-Reggiano lub Romano, kilka garści4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona mozzarellarozdrobniona mozzarella454papryka habaneropotrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekanypotrójnie umyty świeży szpinak, grubo posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe pestki słonecznika (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn