Miękkie ciasteczka z masłem orzechowym
Potrzebujesz deseru bez nabiału ? Miękkie ciasteczka z masłem orzechowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 153 kalorie . Ten przepis jest na 24 osoby i kosztuje 10 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką margarynę, brązowy cukier, jajko i kilka innych składników, możesz go zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 400 z nich powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 37% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Najlepsze miękkie ciasteczka imbirowe , Najlepsze ciasteczka z masłem orzechowym i Ciasteczka z masłem orzechowym i bananem z kawałkami czekolady .
Instrukcje
Połącz margarynę, masło orzechowe, cukier, jajko i wanilię. Wymieszaj bardzo dobrze.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól za pomocą miksera. Schłodź ciasto przez 15 minut w lodówce.
Umieść na spryskanej blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku do 350 stopni F (175 stopni C), aż brzegi lekko się zrumienią (około 7 do 10 minut). Nie przepiekaj. Przechowujemy je w plastikowych pojemnikach do przechowywania i pozostają miękkie!