Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze

Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze
Gotowane na parze bułki wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, drożdże, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze, Bułeczki wieprzowe gotowane na parze (baozi), oraz Bułeczki Wieprzowe Gotowane Na Parze (Char Siu Bao).

Instrukcje

1
Połączyć mleko i wodę w dużej misce. Rozpuścić 1 łyżeczkę cukru i drożdży w mieszaninie mleka; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Dodać 2 3/4 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki soli; wymieszać do formy ciasta. Obróć się na posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; Obróć, aby pokryć wierzchnią warstwę. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Wcisnąć dwa palce do ciasta; jeśli wciśnięcie pozostaje, ciasto wzrosło wystarczająco.) Ciasto dziurkować; przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (8
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
4
30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
5
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
6
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki octu i następne 6 składników (1/3 szklanki octu przez czosnek)w plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 CalaSłodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
7
Dodać wieprzowinę; uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając worek do płaszcza. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
8
Umieścić wieprzowinę na płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Piec w 475 przez 25 minut lub do końca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
10
Odstawić 5 minut; drobno posiekać.
11
Do rondla wlać marynatę; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Połącz wieprzowinę i zredukowaną marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
13
Ciasto podzielić na 24 porcje. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu), zwiń w kółko o średnicy 3,5 cala na mące. Łyżka około 1 łyżki nadzienia na środek koła. Zwilż krawędzie ciasta wodą; Zbierz krawędzie razem, aby zamknąć nadzienie, ściskając krawędzie w celu uszczelnienia. Delikatnie przekręć zamknięte krawędzie, tworząc kształt torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Ułóż każdy poziom dwupoziomowego (10-calowego) parowca bambusowego z 3 liśćmi sałaty. Ułóż 6 pierogów, 1 cal od siebie, w każdym koszyku parowca. Poziomy stosu; pokrywa pokrywą parownika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
15
Dodaj wodę do dużej patelni na głębokość 1 cala; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Umieść parowiec na patelni i pierogi na parze 10 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie przezroczyste (pierogi będą puszyste i gąbczaste).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Wyjąć pierogi z parownika. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi sałaty i kluskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
18
Aby przygotować sos, połącz 1/3 szklanki sosu sojowego, 3 łyżki octu i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
19
Pierogi podawać natychmiast z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn