Bouchees Aux Fruits De Mer

Bouchees Aux Fruits De Mer
Bouchees Aux Fruits De Mer to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, ogony raków, udekoruj: pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to suche owoce ladoo lub suche owoce laddu, jak zrobić suche owoce ladoo, Bouchées Z Dzika, oraz koktajl mleczny z suchych owoców, jak zrobić koktajl mleczny z suchych owoców.

Instrukcje

1
Upiec skorupy ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść świeże gałązki pietruszki, świeże gałązki tymianku i liść laurowy na 6-calowym kwadracie gazy; zawiąż sznurkiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
3
Stopić 2 masło łyżki stołowe w dużej patelni na średnim ogniu; dodaj krewetki, przegrzebki, i raki, i saute 4 minut lub do czasu zakończenia. Wymieszać w 1/2 szklanki wina i 2 łyżki mąki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
KrewetkiKrewetki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozpuścić 1 łyżkę masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać szalotki i grzyby, i podsmażyć do miękkości. Wymieszać w pozostałej 1 szklance wina i torebce ziołowej. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj sok z małży i gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (około 15 do 20 minut). Wyrzucić worek ziołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu, i dodać 1/3 szklanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta. Stopniowo mieszać do mieszaniny grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać żółtko z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
8
Dodać do mieszaniny grzybów; gotować na małym ogniu, stale mieszając, 5 do 6 minut. Wymieszać z solą i pieprzem. Łyżka równomiernie do skorupy ciasta, a wierzch z sosem z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
GrzybyGrzyby
Owoce MorzaOwoce Morza
SOSSOS
9
Dekorować, w razie potrzeby.

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło lub margaryna, podzielonemasło lub margaryna, podzielone2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałkiziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałki3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.18 obranych ogonów raków, o połowę18 obranych ogonów raków, o połowę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe wytrawne, podzielonewino białe wytrawne, podzielone1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarki, posiekaneświeże pieczarki, posiekane4gałązki świeżej pietruszkigałązki świeżej pietruszki6krewetki i żyłkiDekoracja: posiekana świeża natka pietruszkiDekoracja: posiekana świeża natka pietruszki1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.opakowanie ciasto francuskie muszleopakowanie ciasto francuskie muszle0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.12 przegrzebków, połówki12 przegrzebków, połówki2szalotka mielonaszalotka mielona4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.obrane, świeże krewetki średniej wielkości, połówkiobrane, świeże krewetki średniej wielkości, połówki2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn