Batony malinowo-kokosowe
Batony malinowo-kokosowe to przystawka dla 36 osób. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 211 kalorii . Jeśli masz pod ręką konfiturę malinową, orzechy włoskie, mleko skondensowane i kilka innych składników, możesz je przygotować. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fana. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular 0% , co jest bardzo złym wynikiem (ale nadal możliwym do poprawienia). Podobne przepisy to Babeczki malinowe z lukrem malinowym , Bezglutenowe, bezmleczne, cytrynowo-malinowe batony i malinowe batony sernikowe od Mommie Cooks .
Instrukcje
W małej misce połącz pokruszone krakersy z masłem. Włóż masę do formy do pieczenia o wymiarach 33 x 23 cm, wysmarowanej sprayem do pieczenia.
Posyp wiórkami kokosowymi, polej mlekiem.
Piecz w temperaturze 175°C przez 20–25 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudź całkowicie na kratce.
Rozprowadź konfiturę na cieście.
Posyp orzechami włoskimi. Rozpuść chipsy czekoladowe w mikrofalówce; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Posyp orzechami włoskimi. Powtórz z białymi chipsami.
Pokrój na batony. Schłodź w lodówce przez 30 minut lub do momentu, aż czekolada stężeje.