Żółty tort Dawida

Żółty tort Dawida
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj żółtego ciasta Davida. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 358 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Szpinakowe Davida Tanisa, Ciasto czekoladowe Elizabeth David, oraz Ciasto polenta Davida Lebovitza z oliwą z oliwek i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2-8 calowe okrągłe Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić żółtka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25-30 minut, lub do momentu, gdy blaty lekko spuszczą się z powrotem. Schłodzić 15 minut przed włączeniem do regałów chłodzących.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn