Żyto i brązowy cukier musztarda
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ocet jabłkowy, kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś z brązowym cukrem i musztardą, Musztarda i brązowy cukier BBQ wołowina kanapki, oraz Łosoś z musztardą i brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nasiona gorczycy, wodę, ocet i żytnią whisky w małej misce. Przykryć i pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej na noc.
Przenieść mieszaninę nasion gorczycy do słoika blendera.
Dodać cukier, kurkumę i sól. Proces do gładkiej.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i pozostawić w lodówce na 1 do 2 dni przed użyciem.