Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chrupki żytnie z Crème Fraîche pieprz-koperek i wędzonego łososia spróbować. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki koperku, pieprz, kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche, Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche, oraz Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla.
Instrukcje
1
Wymieszać razem drożdże i ciepłą wodę w misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mąkę żytnią, 1 szklankę mąki uniwersalnej, kminek i sól i ubijaj na średniej prędkości, aż do włączenia. Przymocuj hak do ciasta do miksera i stopniowo ubijaj pozostałe 2/3 szklanki mąki na średniej prędkości. Ubić ciasto, aż zacznie się odciągać od strony miski, a następnie pokonać 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mąka żytnia
Nasiona Kminku
Ciasto
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zbierz ciasto w kulkę i włóż do lekko naoliwionej dużej miski, obracając ciasto, aby pokryć olejem. Przykryć miskę folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej, aż podwoi się luzem, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół. Spłaszczyć ciasto lekko posypanymi mąką palcami, tworząc 2 prostokąty (6 na 4 cale) i odstawić na 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
6
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na posypanej mąką powierzchni w prostokąt o wymiarach 15 na 10 cali (grubość 1/8 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
7
Przenieś każdy prostokąt na lekko naoliwioną dużą blachę do pieczenia, przycinając każdy zwis. Przykryj każdy prostokąt zwilżonym ręcznikiem kuchennym lub folią i odstaw 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
8
Wykonuj perforowane linie wzdłużnie i poprzecznie na prostokątach, w odległości około 2 cali, z zębami widelca (aby ułatwić łamanie chrupek na krakersy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy
9
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty kolor i chrupiące, o 20 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Przenieść do stojaków i schłodzić. Rozbij każdy chleb chrupki na około 24 (w przybliżeniu 2-calowe) krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Chrupki
Krakersy
1
Razem wymieszać crème fraîche, koperek, pieprz i sól. Łyżka 1/2 łyżeczki crème fraîche na każdym krakerze, następnie zasłonić kawałek łososia i posypać skórką.