Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chrupki żytnie z Crème Fraîche pieprz-koperek i wędzonego łososia spróbować. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki koperku, pieprz, kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche, Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche, oraz Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla.
Instrukcje
Wymieszać razem drożdże i ciepłą wodę w misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Dodaj mąkę żytnią, 1 szklankę mąki uniwersalnej, kminek i sól i ubijaj na średniej prędkości, aż do włączenia. Przymocuj hak do ciasta do miksera i stopniowo ubijaj pozostałe 2/3 szklanki mąki na średniej prędkości. Ubić ciasto, aż zacznie się odciągać od strony miski, a następnie pokonać 5 minut więcej.
Zbierz ciasto w kulkę i włóż do lekko naoliwionej dużej miski, obracając ciasto, aby pokryć olejem. Przykryć miskę folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej, aż podwoi się luzem, około 1 1/2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół. Spłaszczyć ciasto lekko posypanymi mąką palcami, tworząc 2 prostokąty (6 na 4 cale) i odstawić na 3 minuty.
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na posypanej mąką powierzchni w prostokąt o wymiarach 15 na 10 cali (grubość 1/8 cala).
Przenieś każdy prostokąt na lekko naoliwioną dużą blachę do pieczenia, przycinając każdy zwis. Przykryj każdy prostokąt zwilżonym ręcznikiem kuchennym lub folią i odstaw 15 minut.
Wykonuj perforowane linie wzdłużnie i poprzecznie na prostokątach, w odległości około 2 cali, z zębami widelca (aby ułatwić łamanie chrupek na krakersy).
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty kolor i chrupiące, o 20 minut w sumie.
Przenieść do stojaków i schłodzić. Rozbij każdy chleb chrupki na około 24 (w przybliżeniu 2-calowe) krakersy.
Razem wymieszać crème fraîche, koperek, pieprz i sól. Łyżka 1/2 łyżeczki crème fraîche na każdym krakerze, następnie zasłonić kawałek łososia i posypać skórką.