Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto
Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli 2,56 zł za porcję spada w budżecie, żurawina ze skórką pomarańczową i Port może być ogromny bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, skórkę pomarańczową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto, Żurawina Ze Skórką Pomarańczową I Porto, oraz Popcorn z białej czekolady ze skórką pomarańczową, żurawiną i pistacjami.
Instrukcje
W dużej patelni, doprowadzić port do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać żurawinę i gotować, mieszając, aż zaczną pękać, o 5 protokół.
Dodaj cukier, skórkę pomarańczową i sól i gotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina powróci do duszenia na wolnym ogniu, 3 do 5 minut.