Żurawina Pomarańcza-Szkliwione Żeberka Kansas City

Żurawina Pomarańcza-Szkliwione Żeberka Kansas City
Żurawina pomarańczowa-szkliwione żeberka Kansas City może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1761 kalorii, 83g białka, oraz 123g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sos barbecue, sól, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Kansas City BBQ żeberka, Żebra W Stylu Kansas City, oraz Żeberka Z Sosem Barbecue Kansas City dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kilka godzin przed rozpoczęciem powolnego gotowania żeber, dodać suchy pocierać, łącząc czosnek w proszku, cebula w proszku, chili w proszku, papryka, sucha musztarda i sól w misce i dobrze wymieszać. Wcierać mieszankę przypraw do mięsa i odstawić na kilka godzin. Mieszanina rozpuści się w mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Około 30 minut przed rozpoczęciem grillowania, podgrzać grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Na płycie kuchennej połącz sok pomarańczowy, miód i sos żurawinowy w rondlu, mieszając, aby dobrze wymieszać. Dusić na małym ogniu, aż zgęstnieje, następnie dodać sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Niech gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny.
5
Umieść żeberka na grillu i powoli gotuj, okazjonalnie obracając. Kiedy mięso staje się delikatne widelcem, zacznij szczotkować SOS. Kontynuuj nakładanie sosu na żebra podczas procesu grillowania. Kiedy żebra są w stanie się rozerwać, są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn