Żubr suwaki z Guacamole
Suwaki Bizon z Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 28g białka, oraz 28g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sałatę maślaną, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żubr suwaki z Guacamole, Suwaki Bizon, oraz Suwaki Bizon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mash awokado, śmietana, sok z limonki i skórki, jalapeo, kolendra, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu w średniej misce, aż grube. Naciśnij plastikową folię na powierzchni guacamole i przechowywać w lodówce.
Żubr, czosnek i pozostałe sól i pieprz połączyć w małej misce. Formować na osiem pasztecików 2-uncji, przenieść na talerz i odstawić.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Grill suwaki do dokładnie gotowane; 4 minut na stronę dla średnich.
Warstwę jeden liść sałaty, kawałek pomidora i krążek cebuli na dolnej połowie każdej bułki, a na wierzchu z 2 łyżkami guacamole.
Dodaj suwak i wierzch drugą połówką bułki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.