Żeberka Wieprzowe Pieczone W Klonie
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Klon pieczone żeberka wieprzowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 6,65 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 115g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 1935 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mielony imbir, żeberka wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone żeberka wieprzowe z sosem cytrusowo-sojowym, Klon-Szkliwione Żeberka, oraz Klon pieczony stelaż wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, połączyć syrop klonowy, sos pomidorowy, ocet, sok z cytryny, brązowy cukier, czosnek, imbir i 1 łyżeczka każda z soli i pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 15 minut.
W międzyczasie, ustawić każdy stojak żeber na dużej blasze obramowane do pieczenia, mięsisty stronie do góry, i doprawić solą i pieprzem. Żeberka pieczemy przez 30 minut, przesuwając Patelnie od góry do dołu w połowie gotowania.
Żeberka posmaruj sosem i piecz przez około 1 1/2 godziny dłużej, szczotkując sosem co 15 minut i od czasu do czasu przesuwając Patelnie. Jeśli soki z patelni zaczną się palić, dodaj kilka łyżek wody do patelni i zeskrobaj karmelizowane krople; zalej żeberka kroplami.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 8 cali od źródła ciepła. Umieść oba stojaki żeber na 1 blasze do pieczenia, mięsisty stronie w dół, i pędzla z sosem. Dusić żebra przez 2 do 3 minut, aż szkliwione i lekko chrupiące. Obróć żebra, szczotkować z pozostałym sosem i dusić przez około 3 minuty, lub do szkliwione i chrupiące; przenieść na powierzchnię roboczą.
Pokroić między kości, ułożyć żebra na talerzu i podawać.