Żeberka Miodowo-Czosnkowe
Żeberka z czosnkiem miodu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1358 kalorii, 78g białka, oraz 96 g tłuszczu. Mieszanka destylowanego octu, miodu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 446 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Żeberka Miodowo-Czosnkowe, Żeberka Miodowo-Czosnkowe, oraz Żeberka Miodowo-Czosnkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Żeberka pokroić na poszczególne kawałki. W dużej misce, połączyć miód, sos sojowy, ocet, czosnek i brązowy cukier. Mieszaj, aż miód i cukier całkowicie się rozpuszczą, a następnie wymieszaj sodę oczyszczoną. Mieszanina zacznie się spieniać.
Przenieś żebra do miski i obróć się do płaszcza.
Przykryj arkusz ciastek folią i ułóż mięso żebra na arkuszu.
Całość polać nadmiarem sosu i posypać solą czosnkową.
Piec przez 1 godzinę, obracając co 20 minut.