Żeberka lakierowane miodowo-sojowo
Żeberka lakierowane miodowo-sojowo to bezglutenowe danie główne. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jeśli masz masło, miód, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miodowe Migdały Lakierowane Z Rozmarynem I Czarnym Pieprzem, Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, oraz Łosoś Lakierowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń cienką membranę z tyłu płyt przez krojenie do niego i ściągając go. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.)
Posypać solą i pieprzem na płytach; każdą płytę szczelnie owinąć folią aluminiową.
Umieść płyty na patelni z galaretką i piec 2 do 2 1/2 godziny lub do miękkości, a mięso oderwie się od kości.
Miód i 6 kolejnych składników zagotować w rondlu na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do zmniejszenia o połowę.
Wyjąć płyty z piekarnika. Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia na wysokim poziomie. Ostrożnie usunąć płyty z folii; umieścić na folii -?wyłożona blacha do pieczenia.
Posmaruj każdą płytę 3 łyżkami. mieszanka MIODOWA.
Broil 5 do 7 minut lub aż rumiane i lepkie.
Pędzel z pozostałą mieszaniną miodu.