Żabnica Pieczona

Żabnica Pieczona
Pieczona Żabnica może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 58 i kosztuje $11.46 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę szparagową - 12 sztuk, zapas rybny 1 - szklanka, oliwę z oliwek - pół szklanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Żabnica w bulionie Sake, Żabnica Z Ratatouille, oraz Żabnica Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
ZRÓB PORCJE, DZIELĄC ŻABNICĘ NA DWIE 100 GRAMOWE SEKCJE. UGOTOWAĆ CAŁE ZIEMNIAKI W WYWARZE RYBNYM. BLANCH FASOLKĘ SZPARAGOWĄ I SAUTE Z ZIEMNIAKAMI.RYBÄ ™ I DODAÄ ‡ DO PATELNI Z WARZYWAMI, ZALAÄ ‡ SOSEM I WSZYSTKO RAZEM OGRZAć. DO SOSU USMAŻYĆ ŁYŻKĘ BAZY PASTY, ZALAĆ BULIONEM RYBNYM I ZDJĄĆ Z OGNIA, DODAĆ PUREE Z GRUSZKI I MAJONEZ CZOSNKOWY, KONTYNUOWAĆ UBIJANIE TRZEPACZKĄ, ABY SKŁADNIKI SIĘ NIE ODDZIELAŁY, NIE ODCEDZIŁY I NIE REZERWOWAŁY.NA MAJONEZ CZOSNKOWY ZROBIĆ PUREE Z PIECZONEGO CZOSNKU Z ŻÓŁTKAMI I SKROPIĆ OLEJEM, UPIEC GRUSZKI ZE SKÓRKĄ, USUNĄĆ MIĘSO Z OWOCÓW I ZMIAŻDŻYĆ, PODLAĆ BULIONEM RYBNYM I ZMIKSOWAĆ Z MAJONEZEM CZOSNKOWYM.SOFREGIT-CEBULĘ MIELIMY I GOTUJEMY NA PARZE, NASTĘPNIE ZWIĘKSZAMY OGIEŃ I DODAJEMY CZOSNEK, PAPRYKĘ I POMIDORA (POSIEKANEGO I MIELONEGO) W TEJ KOLEJNOŚCI. GOTOWAĆ PRZEZ OKOŁO 4 GODZINY, AŻ STANIE SIĘ KOMPOT.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Stado RybStado Ryb
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
ŻabnicaŻabnica
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje59
Ocena Zdrowia78
Magazyn