Żabnica Pieczona
Pieczona Żabnica może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 58 i kosztuje $11.46 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę szparagową - 12 sztuk, zapas rybny 1 - szklanka, oliwę z oliwek - pół szklanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Żabnica w bulionie Sake, Żabnica Z Ratatouille, oraz Żabnica Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
ZRÓB PORCJE, DZIELĄC ŻABNICĘ NA DWIE 100 GRAMOWE SEKCJE. UGOTOWAĆ CAŁE ZIEMNIAKI W WYWARZE RYBNYM. BLANCH FASOLKĘ SZPARAGOWĄ I SAUTE Z ZIEMNIAKAMI.RYBÄ ™ I DODAÄ ‡ DO PATELNI Z WARZYWAMI, ZALAÄ ‡ SOSEM I WSZYSTKO RAZEM OGRZAć. DO SOSU USMAŻYĆ ŁYŻKĘ BAZY PASTY, ZALAĆ BULIONEM RYBNYM I ZDJĄĆ Z OGNIA, DODAĆ PUREE Z GRUSZKI I MAJONEZ CZOSNKOWY, KONTYNUOWAĆ UBIJANIE TRZEPACZKĄ, ABY SKŁADNIKI SIĘ NIE ODDZIELAŁY, NIE ODCEDZIŁY I NIE REZERWOWAŁY.NA MAJONEZ CZOSNKOWY ZROBIĆ PUREE Z PIECZONEGO CZOSNKU Z ŻÓŁTKAMI I SKROPIĆ OLEJEM, UPIEC GRUSZKI ZE SKÓRKĄ, USUNĄĆ MIĘSO Z OWOCÓW I ZMIAŻDŻYĆ, PODLAĆ BULIONEM RYBNYM I ZMIKSOWAĆ Z MAJONEZEM CZOSNKOWYM.SOFREGIT-CEBULĘ MIELIMY I GOTUJEMY NA PARZE, NASTĘPNIE ZWIĘKSZAMY OGIEŃ I DODAJEMY CZOSNEK, PAPRYKĘ I POMIDORA (POSIEKANEGO I MIELONEGO) W TEJ KOLEJNOŚCI. GOTOWAĆ PRZEZ OKOŁO 4 GODZINY, AŻ STANIE SIĘ KOMPOT.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.