Żabnica Pieczona

Żabnica Pieczona
Pieczona Żabnica może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Ten przepis służy 58 i kosztuje $11.46 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę szparagową - 12 sztuk, zapas rybny 1 - szklanka, oliwę z oliwek - pół szklanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Żabnica w bulionie Sake, Żabnica Z Ratatouille, oraz Żabnica Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
ZRÓB PORCJE, DZIELĄC ŻABNICĘ NA DWIE 100 GRAMOWE SEKCJE. UGOTOWAĆ CAŁE ZIEMNIAKI W WYWARZE RYBNYM. BLANCH FASOLKĘ SZPARAGOWĄ I SAUTE Z ZIEMNIAKAMI.RYBÄ ™ I DODAÄ ‡ DO PATELNI Z WARZYWAMI, ZALAÄ ‡ SOSEM I WSZYSTKO RAZEM OGRZAć. DO SOSU USMAŻYĆ ŁYŻKĘ BAZY PASTY, ZALAĆ BULIONEM RYBNYM I ZDJĄĆ Z OGNIA, DODAĆ PUREE Z GRUSZKI I MAJONEZ CZOSNKOWY, KONTYNUOWAĆ UBIJANIE TRZEPACZKĄ, ABY SKŁADNIKI SIĘ NIE ODDZIELAŁY, NIE ODCEDZIŁY I NIE REZERWOWAŁY.NA MAJONEZ CZOSNKOWY ZROBIĆ PUREE Z PIECZONEGO CZOSNKU Z ŻÓŁTKAMI I SKROPIĆ OLEJEM, UPIEC GRUSZKI ZE SKÓRKĄ, USUNĄĆ MIĘSO Z OWOCÓW I ZMIAŻDŻYĆ, PODLAĆ BULIONEM RYBNYM I ZMIKSOWAĆ Z MAJONEZEM CZOSNKOWYM.SOFREGIT-CEBULĘ MIELIMY I GOTUJEMY NA PARZE, NASTĘPNIE ZWIĘKSZAMY OGIEŃ I DODAJEMY CZOSNEK, PAPRYKĘ I POMIDORA (POSIEKANEGO I MIELONEGO) W TEJ KOLEJNOŚCI. GOTOWAĆ PRZEZ OKOŁO 4 GODZINY, AŻ STANIE SIĘ KOMPOT.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Stado RybStado Ryb
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
ŻabnicaŻabnica
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Mięso MieloneMięso Mielone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje59
Ocena Zdrowia78
Magazyn