Żabie udka z Pinotem Grigio Mayo
Żabie udka z Pinot Grigio Mayo wymaga ok. 12 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 2084 kalorie, 51g białka, oraz 173g tłuszczu. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, pinot grigio, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Pinot Grigio Gotowane Gruszki, Rum Runner z Pinot Grigio Splash, oraz Pinot Grigio Kurczak z miodowo-cytrusową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj maślankę do dużej miski z żabimi udkami. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce na noc (co najmniej dobre 10 do 12 godzin).
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i biały pieprz. Pogłębiać nogi, w mieszaninie mąki, pokrywając je całkowicie. Otrząśnij cały nadmiar mąki. W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dojść do połowy boków garnka, do 375 stopni F.
Dodać żabie udka do oleju i smażyć na złoty kolor, o 3 do 5 protokół.
Przełożyć na półmisek i podawać z majonezem.
W dużej patelni saute na małym ogniu, dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć go do syropu. Ostudzić i połączyć z majonezem w małej misce. Doprawić do smaku, przechowywać w lodówce aż potrzebne.