Świąteczny Wieniec Cukrowe Ciasteczka
Christmas Wreath Sugar Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz betty kolorowe posypki, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Świąteczne Ciasteczka Z Wieńcem, Christmas Cornflake Wieniec Ciasteczka, oraz Faves piątek i biała czekolada i mięta Christmas wieniec ciasteczka.
Instrukcje
W dużej misce, beat masło, śmietana i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać jajko, skórkę z limonki, sok z limonki i wanilię; ubić na gładką masę. Na małej prędkości ubijaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, aż ciasto uformuje się. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Uformuj każdą połowę w dysk; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić ściereczkę ciasta na powierzchni roboczej; posypać mąką. Z mąką pokrytą szmatką wałek do ciasta, zwiń 1 dysk ciasta o grubości 1/8 cala.
Cięcie za pomocą 3-calowego frezu karbowanego z mąką. Z 1-calowym falistym lub karbowanym obcinaczem canap, Wytnij środek każdego okręgu. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść wycięcia wieńca w odległości 1 cala od siebie.
Wytnij każdy mały wycinek na pół; umyj grzbiety małych wycinków wodą i umieść na wieńcach na łuki. Powtórz z drugim dyskiem ciasta.
Piec 6 do 8 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić.
W małej misce wymieszaj cukier puder i 2 łyżki soku z limonki trzepaczką. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę soku z limonki, 1 łyżeczkę na raz, aż szkliwo będzie cienkie. Pracując z kilkoma ciasteczkami naraz, polewaj ciasteczkami i natychmiast udekoruj cukrami i posypkami według uznania.
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w warstwach z woskowanym papierem między.