Świąteczny Sernik Świąteczny
Ten przepis zawiera 16 porcji z 578 kalorii, 8G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukierki, ekstrakt z wanillanu, okruchy krakersów graham i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują 3 świąteczny koktajl świąteczny s, Wakacyjny Poncz niespodzianka i świąteczne napoje, oraz Holiday Poke Cake-spraw, aby Twoje wakacje były świąteczne.
Instrukcje
Umieść niesmażone 9 cali. tortownica na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów, orzechy pekan i brązowy cukier; wymieszać z masłem. Naciśnij na dole i 1-1 / 2 w. w górę boków przygotowanej patelni.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 5 minut. Ostudzić na ruszcie.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i wanilię na gładką masę.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Złóż kawałki czekolady.
Umieść w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 godziny lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa. W małej misce wymieszaj śmietanę i cukier na gładką masę; łyżką na gorący sernik i posmaruj do przykrycia.
Piecz przez 5 minut dłużej lub do momentu, gdy polewa się ustawi.
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.