Grillowane steki Rib-Eye z pieczoną papryką
Grillowane steki Rib-Eye z pieczoną papryką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 619 kalorii, 42g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz paprykę, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane steki Rib-Eye z paloną salsą pieprzową, Grillowane steki hamburgerowe z pieczoną cebulą, oraz Grillowane steki Rib-Eye z pieczonym rozmarynem ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij 1/3 szklanki oleju, tymianek, pikantny i 2 łyżeczki anchois w szklanym naczyniu 13x9x2-cala, aby wymieszać.
Dodaj steki; obrócić do płaszcza.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Char wszystkie papryki nad płomieniem gazowym, w brojlerze lub na grillu, aż poczerniały ze wszystkich stron. Paprykę umieścić w papierowej torbie 10 minut. Obrać, posadzić i pokroić paprykę w paski o szerokości 1/2 cala.
Wymieszać 1/3 szklanki oleju, 2 łyżeczki anchois i czosnek w dużej misce do wymieszania.
Dodaj paprykę. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić paprykę do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Wyjąć steki z marynaty; osuszyć.
Steki posypać solą i pieprzem. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 6 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieś do deski do krojenia.
Steki pokroić po przekątnej na cienkie plasterki. Podziel mięso między talerze. Łyżka papryki obok mięsa.
Wlać soki z deski do krojenia na paprykę.
Posypać natką pietruszki i podawać.