Świąteczny pud babci Cooka

Świąteczny pud babci Cooka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 60 centów za porcję. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz bułkę tartą, rodzynki, złoty syrop i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świąteczne puddingi babci Martin, Gotuj książkę: świąteczne wieńce z płatków kukurydzianych, oraz Gotuj książkę: świąteczne ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystko, ale stout i jajka w największej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masę i jajka, wszystko razem wymieszać. Łyżka do miseczek budyniowych-użyliśmy miseczek 1 x 2 litry, 1 x 1 litr i 1 x 500ml. Przykryć plisowanym papierem i folią i zabezpieczyć sznurkiem.Opuść puds do rondelków z odwróconymi spodkami lub porysowanymi kawałkami folii na dnie (tak, aby puds nie dotykał DNA), a następnie napełnij wodą z czajnika, aż dotrze do połowy boków miski. Mały pud gotować na wolnym ogniu przez 1½ godziny, średni przez 2½ godziny i duży przez 3½ godziny (w razie potrzeby uzupełniając wodą). Schłodzić, następnie przechowywać w chłodnej, suchej szafce do 1 year.To podawać, ponownie zagotować Pudry jak wyżej do rozgrzania, 1½ godz. dla małych, 2½ godz. dla średnich i 3½ godz. dla dużych (w razie potrzeby uzupełnić). Obróć na talerz, udekoruj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn