Świąteczne Krówki Z Masłem
Christmas Butter Fudge może być tylko deser szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Ten przepis służy 7. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, kandyzowane wiśnie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Moje Świąteczne Krówki, Biała Krówka Świąteczna, oraz Christmas Fudge Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz cukier, mleko, masło i sól. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż termometr candy odczyta 23
Natychmiast zdjąć z ognia; ustawić patelnię w zimnej wodzie. Nie mieszaj ani nie ubijaj, dopóki nie ostygnie do lata.
Dodaj wanilię; ubijaj, aż cukierki staną się gęste i kremowe i stracą połysk. Kiedy cukierki zaczną się ustawiać, dodaj wiśnie i orzechy; szybko złóż.
Wlać do masłem 8" x 8 " patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej do uzyskania jędrności.
Pokroić w kwadraty.Instrukcje dotyczące pakowania: malowane pudełko: nałóż podkład, a następnie jasnoniebieską farbę na zewnątrz małego okrągłego pudełka z papierem maché i pokrywy; pozostaw do wyschnięcia. Nałóż samoprzylepne naklejki w kształcie płatka śniegu na pudełko. Na pokrętło, stos i przyklej kilka białych przycisków do pokrywy.