Świeży makaron z krabem, groszkiem i Chile

Świeży makaron z mięsem krabowym, groch i Chile może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 93 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka pietruszki płaskolistnej, parmigiano-reggiano, mięsa krabowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Makaron z krabem i groszkiem cukrowym, Świeży Pastan z groszkiem, oraz Makaron Ze Świeżą Miętą I Słodkim Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fettuccine w garnku do makaronu z dobrze osolonej wrzącej wody, aż al dente, o 3 protokół. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron.
Podczas gdy woda makaronu dochodzi do wrzenia, gotować dymkę w 1 łyżka oleju i 1 łyżka masła w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, groszek, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i gotować 1 minutę.
Dodać kraba i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół.
Dodaj makaron, sok z cytryny, ser, chile, i pozostałe łyżki oleju i masła i wymieszać dobrze połączyć, dodając więcej wody do gotowania zwilżyć w razie potrzeby.
Wyjąć z ognia i wymieszać w całości z wyjątkiem 1 łyżki natki pietruszki.
Podawać makaron posypany pozostałą pietruszką.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07