Świeży groch i czosnek Gazpacho
Świeży Pean i czosnek Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, kostki chleba, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże Pomidory Gazpacho, Ogród-Świeże Gazpacho, oraz Ogród-Świeże Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek angielski gotować we wrzącej wodzie 4 minuty.
Odcedzić i spłukać zimną wodą do ostygnięcia. Odstawić 1/2 szklanki grochu.
W blenderze wymieszać pozostały groszek, wodę z lodem, ogórek, kostki chleba francuskiego, 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet sherry i ząbki czosnku. Wymieszać z solą i pieprzem. Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 6 misek.
Dekoruj zarezerwowanym groszkiem, świeżymi pędami grochu, liśćmi mięty i 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.