Świeży Chleb Gruszkowy
Jeśli masz około 1 godzina i 20 minut do spędzenia w kuchni świeży chleb gruszkowy może być doskonałym bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 12 porcji z 156 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 79 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Dobrze sprawdza się jako chleb w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, cukier, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Świeży Chleb Gruszkowy, Świeży Chleb Gruszkowy, oraz Świeże Ciasto Gruszkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj bochenek o wymiarach 5x9 cali.
W misce wymieszaj rozdrobnione gruszki, tłuczoną gruszkę, jajko, białko jaja, wodę i wanilię. W osobnej misce wymieszaj mąkę, cukier, mieszankę budyniową, cynamon, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia. Mieszaj mieszankę gruszkową z mąką, aż zostanie zwilżona.
Przełóż na przygotowaną Bochenek.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek wyjdzie czysty.