Świeże warzywa Stir-Fry z Peppery Orange wołowina
Świeże warzywa Stir-Fry z pieprzową pomarańczową wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.53 za porcję. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, dżem pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże warzywa Stir-Fry z Peppery Orange wołowina, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku zagotuj ryż i wodę. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Rozgrzać olej sezamowy na patelni na średnim ogniu, i gotować 2 ząbki czosnku 2 protokół, do miękkości. Roztopić masło na patelni. Wołowinę doprawić solą i 2 łyżeczkami czerwonej papryki. Gotować i wymieszać wołowinę na patelni 10 protokół, aż równomiernie brązowy. Rezerwując kapiele z patelni, przełożyć gotowaną wołowinę do miski i zalać 3 łyżkami sosu teriyaki.
Roztopić pozostałe masło na oddzielnej patelni na średnim ogniu, i gotować pozostały czosnek 2 protokół, do miękkości.
Czosnek wyjąć i odstawić na bok. Wymieszać grzyby i cebulę na patelni, i gotować, aż cebula będzie miękka.
Wymieszać z kapustą, zieloną papryką, czerwoną papryką i żółtą papryką. Gotować 3 protokół, do miękkości, ale nadal chrupiące.
Wyjąć patelnię z ognia, i wymieszać w pozostałych 1/2 sos teriyaki łyżka stołowa i 1/2 zastrzeżone kapieli patelni.
Podgrzać Pozostałe kapie patelni na patelni na średnim ogniu.
Wymieszać w pozostałych płatków czerwonej papryki, sos teriyaki z miski wołowiny, zastrzeżone czosnek, skrobia kukurydziana, brązowy cukier, bulion wołowy, i dżem pomarańczowy. Gotować 5 minut, aż zgęstnieje.
Wyjąć czosnek i wymieszać z wołowiną do herbu.
Podawać wołowinę i warzywa, wraz z niektórymi sokami z patelni, nad gotowanym ryżem. Top z makaronem chow mein, i posypać proszkiem musztardowym.