Batoniki Z Jabłkami Bez Pieczenia

Batoniki Z Jabłkami Bez Pieczenia
No-Bake Apple Bars może być tylko przystawką, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka szybko gotującego się owsa, brązowego cukru, prażonych na sucho orzechów słonecznika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Batoniki Z Jabłkami Bez Pieczenia, Batoniki Energetyczne Szarlotka Bez Pieczenia, oraz Batony Śniadaniowe Z Jabłkami Bez Pieczenia.

Instrukcje

1
Dolna linia i boki 8-calowej kwadratowej patelni z folią; folię natryskową za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Posypać 1/2 szklanki jabłek i 1/4 szklanki orzechów pekan na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i grubo zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
4
W piekarniku holenderskim 4-quart, podgrzać 1/2 szklanki jabłek, miodu, rodzynek i brązowego cukru do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować odkryte około 1 minuty, stale mieszając, aż gorące i bąbelkowe; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Wymieszać masło orzechowe do gotowanej mieszaniny, aż się stopi. Wymieszać z masłem jabłkowym i cynamonem. Mieszaj z owsem i orzechami słonecznika, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z pokruszonymi płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SłonecznikaZiarna Słonecznika
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
CynamonCynamon
ZbożaZboża
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
6
Naciśnij mieszaninę bardzo mocno (lub batony będą kruszyć) i równomiernie na jabłka i orzechy pekan na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Posypać pozostałymi 1/2 szklanki jabłek i 1/4 szklanki orzechów pekan; nacisnąć lekko w kratki. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn