Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe

Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe
Świeże Truskawkowe ciasto migdałowe może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wyciąg z migdałów, kruche ciasteczka pekanowe, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe, Świeże babeczki truskawkowe z masłem migdałowym, oraz Świeże Muffinki Truskawkowe, Migdałowe I Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec przez 8 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgnieść tyle truskawek, aby równa 1 szklanka. W rondlu 2-quart, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z puree jagodowym i wodą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do pełnego wrzenia(8 do 15 minut). Gotuj 1 minutę; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wymieszać z solą i ekstraktem z migdałów; ostudzić 10 minut. Upieczoną skórkę napełnij pozostałymi świeżymi truskawkami; ugotowaną mieszankę zalej świeżymi jagodami. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn