Świeże Placki Zbożowe Imbirowe
Świeże płatki imbirowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka migdałów, pianek, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mniam Mniam Placki Zbożowe, Placki Zbożowe Miętowe, oraz Słodkie i chrupiące płatki.
Instrukcje
Pokryj 9-calową kwadratową metalową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Roztopić masło w 4-litrowym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj pianki. Gotować 4 minuty lub aż pianki stopią się, często mieszając; wymieszać imbir. Wymieszaj płatki, orzechy i suszone owoce. Delikatnie wcisnąć mieszaninę do przygotowanej patelni za pomocą papieru woskowego, aby zapobiec przyklejaniu się mieszaniny do rąk. Ostudzić całkowicie; pokroić na 16 kwadratów.