Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym
Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 603 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz śmietanę do ubijania, ekstrakt z wanilii, konfitury z jeżyn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mus jeżyn i miód - Tuile Napoleons, Filo Napoleon Z Sosem Jeżyn I Kremem Waniliowym, oraz Czekolada i krem ze świeżych malin Napoleons.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru pudru i wanilii w średniej misce, aż puszysty. Używając tych samych ubijaczy, ubij śmietanę do ubijania w innej średniej misce, aż uformują się szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszankę z serem śmietankowym w 3 dodatkach. Okładka mus i przechowywać w lodówce.
Rozwałkuj arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta 14x10 1/2 cala.
Wytnij arkusz na dwanaście kwadratów 3 1/2 cala. Przekłuj kwadraty widelcem. 1/4 szklanki cukru pudru przesiać na kwadraty.
Umieść kwadraty na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec 12 minut. Używając metalowej szpatułki, spłaszcz kwadraty i kontynuuj pieczenie, aż będą chrupiące i brązowe, o 5 minut dłużej. Chłodne placki z ciasta na prześcieradle.
Rozgrzać konserwy w małym rondlu, aż się stopią.
Przenieść do średniej miski.
Dodać jagody i wrzucić do herbu.
Umieścić 6 placków ciasta na powierzchni roboczej.
Rozprowadzić po 1/4 szklanki musu. Wierzch z 6 do 8 jagód. Przykryć pozostałymi kwadratami ciasta. Wsypać 1/4 szklanki cukru pudru. Wierzch każdej z jagód i gałązek mięty.
Umieść napoleony na talerzach.
Podawać, przechodząc pozostałe jagody.