Świeże jagody z kremem Ricotta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżych jagód z kremem Ricotta. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 285 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 320 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, truskawki, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Ricotta ze świeżymi jagodami, Sernik Ellie Krieger easy Light Ricotta ze świeżymi jagodami, oraz Świeże jagody z kremem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przecier z sokiem jabłkowym w blenderze na gładką masę. Łyżka równe ilości sosu jagodowego do 4 koktajl lub parfait szklanki.
Połącz składniki kremu ricotta w blenderze lub robocie kuchennym. Proces, aż mieszanina będzie gładka, około 30 sekund. Łyżka 1/4 kremu ricotta do każdej szklanki i góry z 1/4 plasterki truskawek. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Udekoruj każdy gałązką mięty i jadalnym kwiatem, jeśli chcesz, przed podaniem.