Świeże jabłkowe ciasto wujka Boba

Świeże jabłkowe ciasto wujka Boba
Świeże ciasto jabłkowe wujka Boba może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 618 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, jabłka granny smith, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Uncle Bill ' s Fresh Young Pea & Vegetable Soup, Jabłkowo-brzoskwiniowa Rozkosz wujka Alana, oraz Chrupiące ciasto wujka Sama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki do małej miseczki i wymieszaj, aż będą gładkie. Odstaw miskę na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj patelnię lub patelnię rurową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
3
W misce wymieszać razem jabłka, orzechy włoskie, wanilia i cynamon. W osobnej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Za pomocą miksera ubić cukier, olej i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać suche składniki i ubić, aż do całkowitego połączenia. Wchodzisz w mieszaninie jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez 1 godzinę i 30 minut lub do momentu, gdy tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia na patelni, około 1 godziny, a następnie włączyć go na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Skropić ciasto jabłkowe z niektórych glazury miodu, służyć i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GlazuraGlazura
MiódMiód
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn