Świeże Ciasto Truskawkowe I
Świeże ciasto truskawkowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 827 kalorii, 11g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wody, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1179 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, oraz Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową.
Instrukcje
W rondlu, wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą; upewnij się, że mieszanka skrobi kukurydzianej w całkowicie.
Dodać wrzącą wodę i gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje.
Dodaj mieszankę żelatyny i mieszaj, aż będzie gładka.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Truskawki umieść w skorupkach upieczonych placków; ułóż jagody z punktami skierowanymi do góry.
Schłodzoną mieszaninę żelu zalać truskawkami.
Przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.