Świeże Ciasto Truskawkowe

Świeże Ciasto Truskawkowe
Świeże ciasto truskawkowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 367 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, oraz Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, umieść wafle w robocie kuchennym i przetwarzaj do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj masło, 2 łyżki cukru i skórkę pomarańczy i pulsuj 10 razy lub tylko do momentu, gdy wafle będą wilgotne. Naciśnij na dolnych i górnych stronach 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
CukierCukier
4
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, rozgnieść 2 szklanki truskawek maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Połącz puree z truskawkami i wodą w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Wycisnąć mieszaninę truskawek przez sito do miski i zarezerwować 1 szklankę płynu truskawkowego (w razie potrzeby dodać wystarczającą ilość wody do odmierzenia 1 szklanki). Wyrzucić miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Połączyć 2/3 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej na patelni; dodać płyn truskawkowy, dobrze mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
TruskawkiTruskawki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
9
Ułóż warstwę małych truskawek, łodygę w dół, w skorupie. Łyżka około jednej trzeciej sosu nad truskawkami. Ułóż pozostałe truskawki na wierzchu, a pozostały sos połóż na truskawkach. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SOSSOS
10
Podawać z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn