Świeże Ciasto Rabarbarowe

Świeże Ciasto Rabarbarowe
Świeże ciasto rabarbarowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, rabarbar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Farmhouse Fresh: Ciasto Pomarańczowo - Rabarbarowe, oraz Świeży Truskawkowo-Rabarbarowy Głupiec dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3
Posypać 1/4 ciasta na talerzu ciasta. Nałóż rabarbar na tę mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
4
Posypać pozostałym cukrem i mąką. Kropka z małymi kawałkami masła. Przykryć wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
5
Umieścić ciasto na najniższym regale w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub na zimno.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn