Świeże Ciasto Gruszkowe

Świeże Ciasto Gruszkowe
Fresh Pear Pie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 122 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 629 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, Skórka z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Świeże Ciasto Gruszkowe.

Instrukcje

1
W misce wymieszać cukier, mąkę, sól, cynamon i skórkę cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Ułóż gruszki warstwami na 9-calowej patelni wyłożonej ciastem, posypując każdą warstwą mieszaniną cukru. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto; pokrój szczeliny w celu ucieczki pary. Zwilżyć Brzeg skorupy dolnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieścić górną skórkę nad nadzieniem. Wchodzisz krawędzi pod skorupy dolnej, naciskając na uszczelnienie. Krawędź fletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn