Świeże Ciasto Gruszkowe
Świeże ciasto gruszkowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, gruszki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Świeże Ciasto Gruszkowe.
Instrukcje
W misce wymieszać cukier, mąkę, sól, cynamon i skórkę cytryny.
Ułóż gruszki warstwami na 9-calowej patelni wyłożonej ciastem, posypując każdą warstwą mieszaniną cukru. Kropka z masłem.
Posypać sokiem z cytryny.
Rozwałkuj pozostałe ciasto; pokrój szczeliny w celu ucieczki pary. Zwilżyć Brzeg skorupy dolnej.
Umieścić górną skórkę nad nadzieniem. Wchodzisz krawędzi pod skorupy dolnej, naciskając na uszczelnienie. Krawędź fletu.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 do 40 minut.