Świeża Salsa Z Fasolą Kolendrową

Świeża Salsa Z Fasolą Kolendrową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać świeże Salsan Cilantro fasoli spróbować. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Food.com ma 7 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona Salsa Pomidorowa Ze Świeżą Kolendrą I Pomidorami, Salsa Tomatillo pieczona na świeżym ogniu z kolendrą i limonką, oraz Pieczona Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango, Limonką I Salsą Kolendrową dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn