Świeży Texas Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, papryka jalapeno, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No Joke Texas Salsa!, Salsa Kawiorowa Texas - Mississippi Style, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.