Świeża i pikantna Salsa Jen
Świeża i pikantna Salsa Jen może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 16 i koszty 17 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kolendrę, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 37%. Spróbuj Świeże Placki Kukurydziane Z Pikantną Salsą, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Pikantną Świeżą Salsą Wiśniową, oraz Pikantna Pieczona Salsa Chipotle Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym, pulse pomidory, zielona cebula, papryka jalapeno, i kolendry do pożądanej konsystencji.
Przełożyć do miski i wymieszać z sokiem z limonki, sosem z ostrej papryki, czarnym pieprzem, czosnkiem w proszku i solą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.