Świeża domowa Salsa do konserw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.12 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, pomidorów, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, Świeża Domowa Salsa, oraz Świeża Domowa Salsa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.