Świerk suszony Gravlox ze świerkiem Pesto Crostini
Przepis świerkowy utwardzony Gravlox z świerkowym Pesto Crostini jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne Ciasteczka Świerkowe, Trzcina Cukrowa Świerki, oraz Łatwe i pyszne sposoby na ciasto z ciastkami cukrowymi.
Instrukcje
Filety z łososia umyć i osuszyć, a następnie usunąć wszelkie Kości za pomocą szczypiec do igieł ze stali nierdzewnej.
Wymieszać cukier, sól i pieprz.
Ułóż stronę skóry łososia w dół na patelni do pieczenia. Mieszaninę cukru wcierać w miąższ łososia.
Rozłóż 1 filiżankę mielonego świerku na wierzchu.
Mżnij wódkę nad wszystkim, uważając, aby nie zmyć mieszanki utwardzającej. Szybko odwróć łososia, aby Strona skóry była na górze. Przykryć patelnię do pieczenia folią.
Dodaj pozostały świerk, czarne orzechy włoskie, sok z cytryny do blendera. Po uruchomieniu maszyny powoli skropić oliwę z oliwek i przecier, aż do uzyskania gładkiej pasty. Możesz nie potrzebować całego oleju.Zrobić crostini: pokroić i grzać chleb w razie potrzeby. Na każdy plaster nałożyć trochę gravloxu, łyżkę pesto świerkowego i dekorację końcówek świerkowych (opcjonalnie).