Śródziemnomorski Grillowany Bakłażan Spread
Śródziemnomorski Grillowany bakłażan Spread może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól morską i mielony pieprz, bazylia, cebula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany Bakłażan Grecki (Melitzanosalata), Grillowane kanapki z bakłażanem Pita z jogurtem-czosnek, oraz Wielowarstwowe Rozprzestrzenianie Się Tuńczyka Śródziemnomorskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Ułóż czerwoną paprykę, bakłażan i plasterki cebuli na rozgrzanym grillu; gotuj, aż czerwona papryka zostanie zwęglona, a bakłażan i cebula będą miękkie ze znakami grilla, 5 do 7 minut na stronę.
Umieścić czerwoną paprykę w papierowej torbie i szczelnie zamknąć do "potu", około 10 minut; obrać zwęgloną skórę z pieprzu.
Mieszanka czerwona papryka, bakłażan, cebula, oliwa z oliwek, bazylia, oregano, sok z cytryny, sól morska, i czarny pieprz w robocie kuchennym, aż gładkie i do smarowania. Wymieszać z serem feta.