Śródziemnomorska pieczona ryba z oliwkami i karczochami
Ten przepis służy 42. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 26 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu winegret z pomidorów słonecznych, oliwki kalamatan, ser feta athenos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Makaron Śródziemnomorski Z Karczochami, Oliwkami I Pomidorami, Łatwa śródziemnomorska Focaccia z oliwkami i karczochami, oraz Pieczone karczochy z oliwkami i serem Ricotta.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić otwarty pakiet ryb na cztery równe kawałki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Opatrunek ciepła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać rybę; gotować 5 min. lub aż lekko zbrązowieje z obu stron, obracając Po 2-1 / 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Połącz cukinię, pomidory, oliwki i karczochy. Łyżka równomiernie wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Piec 15 min.; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec dodatkowo 8 do 12 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.